Üniversitemizde “Cumhuriyet'in 100. Yılında Sosyal Bilimlere Genel Bakış” Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından “Cumhuriyet’in 100. Yılında Sosyal Bilimlere Genel Bakış” konulu panel düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hakan Aydın, Prof. Dr. Oktay Özkan, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Atabey Kılıç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Atabey Kılıç, enstitü faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmasının ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faik Bilgili, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü tarafından “Cumhuriyet’in 100. Yılında Sosyal Bilimlere Genel Bakış” konulu panel gerçekleştirildi.

Panel, plaket takdiminin ardından sona erdi.

29 Kasım 2023 Çarşamba