Öğrenci Alımı için Mülakat Sınavı ve Mülalakat Sınavına Girecek Adayların Dikkatine!

Öğrenci Alımı Mülakat Listeleri Hakkında

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı öğrenci alımlarında mülakat/yazılı yapacak programlara başvuru yapan adaylar, başvuru sayfasına e-posta ve şifreleri ile giriş yapıp ön değerlendirme sonuçları kısmını tıklayarak, mülakat/yazılı sınav hakkı kazanıp kazanamadıklarını görebilirler.

Mülakat durumunuzu öğrenmek için Tıklayınız.

Mülakat/Yazılı Yerleri için genel ilan metni son sayfasını inceleyiniz.

Yüksek Lisans Programı Mülakat Sınavı: 29 Ocak 2024, Saat: 10:00 (Yüz Yüze)

Doktora Programı Mülakat Sınavı : 30 Ocak 2024, Saat: 10:00 (Yüz Yüze) da yapılacaktır.

Not: Mülakata gelecek aday öğrencilerin, başvuru esnasında kullandıkları belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekir. (Genel İlan Metni Sayfa 6)

Başvuru yapan tüm adaylar, (Mülakat sınavı olmayanlar dahil) 31 Ocak 2024  tarihinde, başvuru sisteminden kayıt hakkı kazanıp kazanamadıklarını öğrenebileceklerdir.

Başvuru yaptığınız anabilim dalının mülakatlı olup olmadığına Genel İlan Metni 'ni İnceleyerek görebilirsiniz.

25 Ocak 2024 Perşembe