2024-2025 Ek Kontenjan güz Başvuru Mülakat Sonuçları Hakkında (T.C UYRUKLU)

Mülakat Sınavları Hakkında Öğrenci Alımı Mülakat Listeleri Hakkında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ek ilan  öğrenci alımlarında mülakat/yazılı yapacak programlara başvuru yapan adaylar, başvuru sayfasına e-posta ve şifreleri ile giriş yapıp ön değerlendirme sonuçları kısmını tıklayarak, mülakat/yazılı sınav hakkı kazanıp kazanamadıklarını görebilirler.

Mülakat durumunuzu öğrenmek için Tıklayınız.

Mülakat/Yazılı Yerleri için genel ilan metni son sayfasını inceleyiniz.

Mülakat Sınavları ve Saatleri:

Tarih Anabilim Dalı Yüksek Lisans Yazılı Sınavı: 6 Eylül 2024 Saat: 14.00 (Yüz Yüze)

Belirtilen Anabilim Dalları Dışındaki Tüm Anabilim Dallarının Mülakat Sınavları

Yüksek Lisans Programı Mülakat Sınavı: 6 Eylül 2024 Saat: 10.00 (Yüz Yüze)

Doktora Programı Mülakat Sınavı: 9 Eylül 2024 Saat: 10.00 (Yüz Yüze)

Not: Mülakata gelecek aday öğrencilerin, başvuru esnasında kullandıkları belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekir. (Genel İlan Metni Sayfa 6)

Başvuru yapan tüm adaylar, (Mülakat sınavı olmayanlar dahil) 10 Eylül 2024 tarihinde, başvuru sisteminden kayıt hakkı kazanıp kazanamadıklarını öğrenebileceklerdir.

Başvuru yaptığınız anabilim dalının mülakatlı olup olmadığına Genel İlan Metni 'ni İnceleyerek görebilirsiniz.

05 Eylül 2024 Perşembe