Erciyes Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüðüne,                                                                          Kayseri:……./……./200…..

 

 

Enstitünüz ……………………………………………………. Anabilim Dalý …………….……….…… Bilim Dalý Doktora öðrenimi görmekte olan …………………………..………’nýn …………….….…………… ……………………………………………………………………………………….…………………………...……………………………………………………………………………………………. adlý tezi tamamlanmýþtýr.

Adý geçen öðrencinin Erciyes Üniversitesi Lisansüstü Eðitim-Öðretim ve Sýnav Yönetmeliðinin 55. maddesine göre tez savunmasýna alýnmasý için gerekli iþlemin yapýlmasýný arz ederim.

                                                              

Tez Danýþmaný

Adý ve Soyadý      :………………………………

Ýmza                        :………………………………

 

 

Öðrencinin Adý ve Soyadý    :………………………………

Adresi                                      :………………………………

                                                  :………………………………

Tel                                             :………………………………

 

Öngörülen Jüri Üyeleri

(Asýl)         1……………………………………………………………

2……………………………………………………………

3……………………………………………………………

4……………………………………………………………

5……………………………………………………………

(Yedek)     1……………………………………………………………

2……………………………………………………………

 

 

Uygundur

 

 

..../..../....

 

.................................................Anabilim Dalý Baþkaný

 

 

Eki: 8 Adet Tez

Tezi Teslim Alan: (……… adet)

Adý Soyadý:……………………………..                        ……./…../200….                                     Ýmza………

 

Doktora Tez Teslim Formu

Madde 55-  Doktora tezi çalýþmalarýný tamamlayan öðrenci, elde ettiði sonuçlarý tez yazým kurallarýna uygun biçimde yazarak ciltlenmemiþ þekilde ve sekiz nüsha halinde Enstitü Müdürlüðüne sunulmak üzere anabilim dalý baþkanlýðýna teslim eder.

 

Doktora tezi sýnav jürisi enstitü anabilim dalý baþkanýnýn önerisi ve Enstitü Yönetim Kurulu kararý ile belirlenir. Jüri, üçü öðrencinin tez izleme komitesinde yer alan ve en az biri baþka bir yükseköðretim kurumundan olmak üzere beþ öðretim üyesinden oluþur. Ayrýca, en az biri baþka bir yükseköðretim kurumundan olmak üzere iki öðretim üyesi yedek jüri üyesi olarak belirlenir.